Garden works

I dove into the garden again now that winter seems to have never come for a visit and warmer days are here again. I’m trying to make a parting down the garden so I can start filling up with soil next to the chickens to build my vegetable garden and plant my raspberries and other berries!!

Meanwhile our cat was lazing on the sofa!

2 Responses to “Garden works”

 1. Wim Strouven Says:
  March 10th, 2014 at 15:55

  Cool! Hoe staat het met de tuin?
  Wij hebben vorig weekend ook een stukje bessenhaag aangeplant. Kleine tip als je inspiratie nodig hebt: http://www.rhs.org.uk/Plants/Plant-trials-and-awards/Plant-awards/AGM-fruit-and-veg

 2. Annelies Says:
  March 10th, 2014 at 19:53

  Langzaam terug wat vooruit nu :) Ik ben vant weekend terug kunnen beginnen, maar ik moet nog wat verder graven, dan een scheiding aanleggen en dan kan ik opvullen. Dan wat laten settelen met worteldoek erover en daarop dan plantbakken voor moestuin.
  En eens afspreken daarna met wat mensen om de houten afsluitingen goed te zetten. Daarna kan het platform voor het kippenhok gemaakt worden en wat extra overdekking gemaakt voor de kippen, hun ren goed aanleggen en afbakenen.
  En dan eens zien om het terras af te meten, chappe, tegels, overdekking, niet-overdekt terras. En als laatste: gras :)

Leave a Reply